MG SELIDBE I PREVOZ

pozovite nas - 24/7

USLUGE SELIDBE

Usluge selidbe ključ u ruke podrazumeva da se Vi kao mušterija obratite agenciji za selidbe i dogovorite oko uslova selidbe i prevoza. Sve ostale aktivnosti u ovom procesu izvšavamo mi.

U poslednje vreme ovo je najčešći izbor naših mušterija.

Ključ u ruke

Posedujemo kombi vozila namenjena za selidbe, tehnički i mehanički savršena kako bi mogla da budu spremna za svaki zadatak. Tovarni prostor je optimalan za selidbe stanova ili selidbe poslovnog prostora.

Kombi vozila često se koriste u sistemu „ključ u ruke“ koji je i najpopularniji vid selidbe zbog svoje brzine i jednostavnosti.

Zaštita nameštaja

Rastavljanje i sastavljanje nameštaja je sastavni deo svake selidbe. Zbog svoje težine i gabarita veliki komadi nameštaja često ne mogu da se iznesu u komadu. Naš tim za selidbe je obučen za montaže svih vrsta nameštaja.

Demontaža nameštaja

Kod nas možete angažovati samo radnike za selidbe (bez vozila) bilo da je to samo utovar nameštaja koji vozite na neku lokaciju ili kompletna selidba. 

Česta je potražnja za ovom vrstom usluge selidbe.

Kombi selidbe-radnici za selidbe

MG agencija za selidbe je specijalizovana za usluge selidbe stanova i stambenih prostora. Ova vrsta selidbe je ujedno i najčešća kada pričamo o selidbama u Beogradu. Zbog uskih ulica najčešće se sprovodi kombijem namenjenim za usluge selidbe.

Kombi selidbe firmi

Kod kombi prevoza je bitno da unutrašnjost tovarnog prostora bude obezbedjena i prilagođena selidbama i bilo kakom prevozu robe. Mi posedujemo svu dodatnu opremu za kombi prevoz. 

Česta je potražnja za prevozom sa dva kombija u isto vreme (kada ima mnogo stvari, ali kamion ne može da priđe).

Kombi selidbe Beograd

Pozovite nas i zakažite selidbu kada Vama to najviše odgovara. Dostupni smo svakog dana u nedelji.

Za sve potrebne informacije i savete možete nas pozvati.

Cilj nam je da Vam selidba bude prijatno iskustvo.

Call Now ButtonPOZOVITE NAS