SElidbe stana ili kuće

Selidbe stana ili kuće su naša osnovna usluga. Ove usluge pružamo po povoljnim cenama i u velikoj brzini. Najveći obim selidbi koje obavi MG selidbe agencija upravo i jesu selidbe stanova ili kuća. Jednostavnije rečeno selidbe stambenog prostora.

Koliko god se čini da je Vaš stan velik i da je nemoguće da se preseli, naši momci će da promene to mišljenje čim se pojave na Vašoj adresi.

Načini selidbe stana

Postoje razni načini da se preselite. Možete da angažujete samo kombi prevoz bez angažovanja radne snage, možete da zakažete klasičnu selidbu sa radnicima ili da zakažete uslugu “ključ u ruke“. 

Za bilo koju od izabranih uluga da se odlučite, naša agencija Vam nudi BESPLATNU procenu cene selidbe.

Selidbe stana bez lifta

Ukoliko se stan nalazi na nekom visokom spratu a zgrada ne poseduje lift, nabolje je da angažujete profesionalnu agenciju za selidbe. Da bi ste se uverili da li to treba da uradite, probajte da se popnete i spustite do stana nekoliko puta za redom “praznih ruku”. Tako ćete najbolje proveriti da li imate dovoljno kondicije za selidbu, ali ne zaboravite da je bitna i kondicija prijatelja koje ste planirali da Vam pomognu u nošenju nameštaja.

MG selidbe se trude da preseljenje stanova i kuća budu znatno lakše. Naš obučen tim može da preseli stan u jednom danu, bez obzira na njegovu veličinu i spratnost. Naši radnici i vozila uspešno prelaze sve prepreke na terenu.

selidbe kuća beograd

Ako imate kuću i odlučili ste da se preselite, mi smo najbolja agencija za to. Imamo rešenje za sve vrste selidba, nije nam bitno da li Vaša kuća ima 3 ili više prostorija, garažu ili podrum pun starih stvari. Imamo više ekipa i vozila koji su opremljeni za sve vrste selidba.

Selidbe stana

Priprema nameštaja pre selidbe stana ili kuće

Po dolasku u Vaš stan, radnici za selidbe će zaštiti nameštaj streč folijom i kartonom. Lomljive predmete poput ogledala i stakla će dodatno zaštiti sa pucketavom folijom.

Kao i zaštita, važan deo svake selidbe je demontaža nameštaja. Sav krupan nameštaj koji ne može zbog gabarita ili težine da se nosi u komadu, ekipa će da rastavi pre nego što ga umota u zaštitne folije. Naravno, po dolasku na novu adresu, sve će se raspakovati i montirati u prvobitno stanje.

Iz naše ponude posebno izdvajamo uslugu selidbe ključ u ruke. Od samog osnivanja agencije, potražnja za ovom uslugom je bila velika pa smo se uvek trudili da je radimo na najbolji mogući način. Pažljivo smo birali radnike koji će izvršavati ovu uslugu kako bi ona bila na vrhunskom nivou.

Selidbe po ovom principu smo sveli na samo nekoliko faza, a svaku fazu smo posebno prilagodili za selidbe stana ili selidbe kuća. Više o ovom načinu možete saznati pozivom ili na stranici ključ u ruke.

 

Za sve vrste selidba stanova na raspolaganju Vam stoji kombi i kamionski prevoz, kao i profesionalni radnici za selidbe.

Selidbe vršimo na svim opštinama u Beogradu, Vaše je samo da nas kontaktirate i zakažete termin koji Vam najviše odgovara.

MG selidbe vrši usluge preseljenja od 2017 godine.

Organizujemo prevoz i selidbe stanova ili firmi u kratkom roku, selidbe kombijem ili kamionom.

Kombi selidbe ili prevoz u Beogradu možete da zakažete samo jednim pozivom ili slanjem online zahteva za selidbe.

Sva naša vozila stoje Vam na raspolaganju svaki dan u nedelji. Bilo da Vam je potrebna selidba poslovnog ili stambenog prostora.

Call Now ButtonPOZOVITE NAS