Selidbe sa radnicima

Selidbe sa radnicima su najtraženije kada pričamo o uslugama selidbi. Na prvi pogled razlog je veoma jasan – selidbe su naporne i teške. Težak nameštaj i dugačke stepenice nisu jedini razlog zašto se ljudi odlučuju za profesionalne selidbe sa radnicima, razlog je i ne znanje i nemanje opreme za selidbe.

Agencija za selidbe MG ima profesionalne i ljubazne radnike koji će Vas preseliti tako da se Vi ne umorite ni malo! Trik je u tome što su naši radnici iskusni u nošenju nameštaja, demontaži i montaži. Poseduju sav neophodan alat, kao i specijalne gurtne za nošenje nameštaja. 

Selidbe sa radnicima 23
Selidbe sa radnicima
Selidbe sa radnicima

Da bi jedna selidba prošla bez muka, stresa i oštećenog nameštaja potrebna je profesionalna organizacija. Agencija za selidbe MG ima tim radnika koji radi zajedno dugi niz godina i ima iskustva u selidbama stambenog i poslovnog prostora. Kada planirate selidbu u Beogradu to je veoma važno. Mnoge zgrade nemaju lift ili nije dovoljno velik za potrebe selidbe, a u takvim slučajevima mi Vam nudimo najbolje rešenje – selidbe sa radnicima.

Ako se odlučite za selidbe sa radnicima, pored toga što ćete biti preseljeni mnogo brže nego da ste sami nosili nameštaj, bićete i sigurni da se ništa neće oštetiti ili polomiti. 

Selidbe sa radnicima su najjeftinije

Kada planirate selidbu sigurno i razmišljate koliko ona košta. Jedan od najjeftinijih načina da se preselite je da angažujete profesionalne radnike. Na prvi pogled možda će Vam to biti veći trošak, ali ako razmislite koliko duga i naporna selidba može da bude ako pozovete prijatelje da Vam pomognu sigurno ćete shvatiti da je ovo najjeftinije rešenje.

Kako izgleda jedna selidba sa radnicima?

Za nas su selidbe svakodnevnica, ali za Vas sigurno nisu. Zato ćemo Vam otprilike dočarati kako izledaju profesionalne selidbe sa radnicima.

Jednu selidbu moćemo razdeliti na nekoliko koraka.

  1. Korak je sam dogovor i besplatna procena selidbe. Nakon što dođemo na Vašu adresu i dogovorimo se oko svih detalja i termina same selidbe, sledi priprema.
  2. Pripremu za selidbu možete da uradite sami ili prepustite nama. Ako odlučite sami da pripremite selidbu to znači da ćete Vi da spakujete garderobu i pokućstvo u kutije za selidbe, demontirate i zaštitite nameštaj i pripremite sve što treba da se preseli. Drugi način je da se zatražite kompletnu uslugu po sistemu ključ u ruke i prepustite se uživanju.
  3. Prenošenje nameštaja je obično treći korak u svakoj selidbi sa radnicima. Kao što i sami pretpostavljate, to znači da će radnici jedan po jedan komad nameštaja spustiti i spakovati u vozilo za selidbe. 
  4. Prevoz je korak kada prepuštamo selidbu profesionalnim vozačima. Naši profesionalni vozači će uvek izabrati najbolji put i brzo stići do Vaše nove adrese.
  5. Istovar nameštaja je korak kada radnici iznose i postavljaju nameštaj na svoje novo mesto. Tu Vi kao osoba koja se seli imate zadatak da izabere raspored u Vašem novom prostoru.
  6. Monzaža i raspakivanje su poslednje stvari koje se rade na jednoj selidbi. Ormari koji nisu mogli da se prenesu u komadu već su se rastavili, sada se sastavljaju, a garderoba i ostalo pokućstvo se pažljivo pakuje u njih.

MG selidbe vrši usluge preseljenja od 2017 godine.

Organizujemo prevoz i selidbe stanova ili firmi u kratkom roku, selidbe kombijem ili kamionom.

Kombi selidbe ili prevoz u Beogradu možete da zakažete samo jednim pozivom ili slanjem online zahteva za selidbe.

Sva naša vozila stoje Vam na raspolaganju svaki dan u nedelji. Bilo da Vam je potrebna selidba poslovnog ili stambenog prostora

Call Now ButtonPOZOVITE NAS