mg selidbe i prevoz

pozovite nas - 24/7

selidbe rakovica

Selidbe Rakovica – Ova opština je popularna za stanovanje. Brzina dolaska do Novog Beograda ili centra je velika. Ljubitelji prirode imaju mogućnost da uživaju u lepim parkovima. Pre svega u Košutnjaku i Miljakovačkim šumama. Pored toga što je Rakovica jedna od opština sa najviše zelenih površina, na njoj se nalazi i veliki tržni centar Capitol park.

Bilo da trenutno živite na opštini Rakovica ili planirate da se preselite na ovu opštinu, mi Vam nudimo povoljne usluge kombi selidbe i selidbe kamionom. Do sada smo radili u svim delovima ove opštine, dobro poznajemo svaki njen deo i sve ulice.

Ponosni smo što smo najbolji za selidbe Labudovo Brdo, selidbe Vidikovac, selidbe Petlovo brdo, selidbe Miljakovac, selidbe Resnik. 

Kombi selidbe rakovica

Kombi selidbe su čest izbor kada se neko odluči za ovu lokaciju. Zbog strmog i brdovitog terena selidbe kombijem uvek budu brže i lakše. Postoje mnoge uske ulice u naseljima Sunčev breg, Kijevo, Kneževac, Mihajlova kroz koje kamion čak ni ne bi mogao da prođe. Iz tog razloga najbolje je da vašu selidbu agenciji za selidbe i smanjite sebi stres, nervozu, a takođe i uštedite novac na taj način. 

selidbe rakovica kamionom

Kada kontaktirate nas i zakažete selidbu, mi ćemo napraviti plan i dobro proveriti koje je vozilo najbolji izbor. Ako uočimo da su lokacije selidbe u pristupačnim i širokim ulicama, a imate veliku količinu nameštaja, mi ćemo na selidbu doći sa kamionom kako ne bi gubili vremena na vraćanje po drugu turu ili dolazili sa dva kombija odjednom. Vaša obaveza je da pri zakazivanju kažete ulice sa i na koju se selite, a sve ostale brige prepustite nama. 

selidbe rakovica

selidbe rakovia - zakazivanje

Svakim danom u godini spremni smo za svaku vrstu selidbe. Možete nas kontakirati putem telefona ili poslati online zahtev za selidbu.

Call Now ButtonPOZOVITE NAS