Kada je potreban kamion za selidbu?

Selidbe kamionom ili kombijem? Ako je potrebno za Vas možemo organizovati i kamionski transport do vašeg novog doma ili kancelarije. Kao i uvek, bićemo brzi, efikasni i tačni. Vaše je samo da nas kontaktirate.

Klijenti često ne znaju da li im je potreban kombi ili kamion za selidbu. 

Naši procenitelji su uvek spremni za nov zadatak i čekaju da nas kontaktirate i zakažete besplatnu procenu selidbe. U besplatnoj proceni selibe, osim toga što ćete saznati koja je cena selidbe, saznaćete i na koji način je najbolje da se ona uradi, koliko radnika je potrebno, procenjeno (okvirno vreme).

Selidbe se mogu uraditi kombijem ili kamionom za selidbe. 
Pored mana poput parkinga i zabrane kretenja kroz neke ulice u gradu, kamion za selidbe ima i svoje prednosti. Najveća prednost je njegov tovarni prostor koji je nekad ( u zavisnosti od proizvođača oba) čak i do 3 puta veći od kombi vozila.

Velika prednost selidbe kamionom

Osim dužine prednost je i visina tovarnog prostora koja se kreće od 2 pa nekad čak i do 2,5 metara. Kada radnici raspolažu sa tolikom visinom mnogo im je lakše da spakuju ormare, komode ili neki drugi nameštaj velikog gabarita.

Takođe kamioni su veoma često korišćeni za međugradske selidbe. Na primer: u Beogradu za selidbu jednog trosobnog stana je potrebno angažovati 2 velika kombija ili sa jednim napraviti dve ture (ako su lokacije blizu). S obzirom na parking veoma često se selidbe odrade baš na taj način, ali ipak ako je u pitanju međugradska selidba zbog goriva i same dužine putovanja isplatiće se da se vozač malo namuči oko parkiranja ili ako je baš nemoguče onda da radnici ponesu nameštaj malo dalje do kamiona. 

Sve naše usluge se mogu izmeniti. Na taj način smo omogućili klijentima da ukoliko im ne odgovara predložena usluga zbog cene selidbe ili zbog nekog drugog razloga mogu da uzmu onu uslugu koja im više odgovara.

Ukoliko imate neka pitanja ili nedoumice možete na pozvati. Uvek smo raspoloženi da damo savet za selidbu ili prevoz.

selidbe kamionom

ZAKAŽITE KOMBI SELIDBU ONLINE ILI POZIVOM - 24/7

MG selidbe vrši usluge preseljenja od 2017 godine.

Organizujemo prevoz i selidbe stanova ili firmi u kratkom roku, selidbe kombijem ili kamionom.

Kombi selidbe ili prevoz možete da zakažete samo jednim pozivom ili slanjem online zahteva za selidbe.

Sva naša vozila stoje Vam na raspolaganju svaki dan u nedelji. Bilo da Vam je potrebna selidba poslovnog ili stambenog prostora.

Call Now ButtonPOZOVITE NAS