Selidbe i skladištenje

Selidbe i skladištenje su dve ne razdvojive usluge. Ako imate potrebu za ovakvim uslugama predlažemo Vam besplatnu procenu selidbe.

Zašto neko ima potrebu za skladištenjem?

Naši klijenti imaju potrebu za skladištenjem iz raznih razloga. Neki čak ni ne koriste ovu uslugu zato što se sele u drugi stan već je u pitanju samo renoviranje stana. Nameštaj u stanu je dobar i lep ali zidovi su jednostavno vlažni ili im se ne sviđa trenutni raspored u stanu. Nekima se ne poklapa rok preseljenje sa rokom za useljenje u novi stan. U tom periodu sav nameštaj i pokućstvo se čuva u skladištu MG agencije za selidbe

Naši prostori za skladištenje su:
  •  sigurni (poseduju video nadzor)
  •  sa opremom za skladištenje različite robe i nameštaja
  • dostupni 24/7
  • suvi
  • jeftini za iznajmljivanje

prevoz i selidbe nameštaja za skladištenje

Ukoliko imate potrebu za čuvanjem stvari, naša agencija nudi povoljne usluge kombi prevoza i selidbe istih u naša skladišta.

Ako želite da imate što manje brige oko čuvanja i prevoza stvari, uvek možete dobiti besplatnu procenu za usluge selidbe “ključ u ruke”.

vremenski period za skladištenje stvari

Vremenski period čuvanja stvari nije ograničen. Vi birate vremenski period čuvanja bilo da je to dan, mesec ili godina. Naša skladišta imaju kapacitete da prime i individualne predmete i kompletan nameštaj ako je u pitanju selidba stana ili firme. Pozovite ako imate pitanja ili Vam je poteban bilo kakav savet vezano za selidbu.

selidbe i skladištenje

MG selidbe vrši usluge preseljenja od 2017 godine.

Organizujemo prevoz i selidbe stanova ili firmi u kratkom roku, selidbe kombijem ili kamionom.

Kombi selidbe ili prevoz u Beogradu možete da zakažete samo jednim pozivom ili slanjem online zahteva za selidbe.

Sva naša vozila stoje Vam na raspolaganju svaki dan u nedelji. Bilo da Vam je potrebna selidba poslovnog ili stambenog prostora.

Call Now ButtonPOZOVITE NAS