Selidbe i pakovanje

Da bi se jedan stan ili kuća preselio, potrebna je dobra priprema i pakovanje. 

Pakovanje za selidbu može da se izvede na dva načina. Jedan način je da se sami spakujete i angažujete profesionalnu agenciju samo za prevoz i utovar-istovar stvari, a drugi način je da prepustite kompletnu uslugu selidbe profesionalnim radnicima – drugim rečima da Vas agencija preseli po principu ključ u ruke.

Ukoliko ste se odlučili da se sami pripremite pre samog pakovanja pročitajte savete kako to da uradite.

NAJBOLJI SAVETI ZA SELIDBE – PAKOVANJE

Nakon što proverite da li je sve spremno i da li imate sve što Vam je potrebno, krenite da se pakujete. 
 • Najbolji savet vezano za pakovanje i pripremu je da se krene na vreme.
  Za stan od 50 m² profesionalnim radnicima je potrebno oko 3h da sve spakuju u kutije i demontiraju nameštaj. Ako ste se Vi odlučili da sami obavite taj deo selidbe, predlažemo da krenete što je ranije moguće. Što ranije krenete, to ćete manje obaveza imati u toku selidbe. Najbolje je početi od onih stvari za koje ste sigurni da Vam neće biti potrebne do i u toku selidbe i koje mogu da Vam stoje u kutijama duži vremenski period.
 • Obeležite kutije
  Osim obaveznog obeležavanja lomljivih kutija, poželjno je i da obeležite kutije po prostorijama. Dovoljno je da istim flomasterom napišete ime prostorije (npr. kuhinja, dnevna soba, spavaća soba…). Na taj način radnici za selidbe će znati u koje prostorije trebaju da rasporede kutije. To će Vam znatno olakšati raspakivanje.
 • Pakovanje lomljivih stvari je veoma bitno! Da se ništa ne bi slomilo tokom selidbe, odvojte malo više vremne za pakovanje lomljivih stvari. 
  Ogledala, slike i slično uvite u puc foliju, potom u streč.
  Sudove možete uviti u puc foliju ili u stare novine pre nego što ih složite u kutiju. Što više novina ili folije stavite, to će biti sigurnije. 
 • Nemojte da preputite kutije. Osim što će biti teške za nošenje, u bilo kom trenutku mogu da puknu, a to niko ne želi da se desi. 
 • Spakujte električne uređaje. Najbolje rešenje za pakovanje uređaja je da ih spakujete u originalnu ambalažu. Ako je ipak niste sačuvali, spakujte ih u klasične kutije za selidbe i zaštitite sa pucketavom folijom, ćebićima, jastucima i slično. 
  Za uređaje koji imaju više priključaka, najbolje rešenje je da se slikaju pre nego što ih otkačite. Slike mogu znatno ubrzati proces priključivanja računara, modema za televizor ili internet i slično.
 • Za pakovanje knjiga ili teških stvari iskoristite kofere. Naravno, ako imate mnogo knjiga koferi Vam neće biti dovoljni. U tom slučaju koristite manje kutije, ili veće kutije u koje možete da rasporedite malo knjiga i preko njih stavite na primer posteljinu ili peškire. Na taj način ćete maksimalno iskoristiti kutiju, a neće biti teška.

Kao što smo napisali, druga opcija je da to prepustite profesionalcima. Prepuštajući pakovanje nama, dobićete bržu selidbu, sigurniju i povoljniju.

Sistem “ključ u ruke” podrazumeva da ćemo mi uraditi sve obaveze oko selidbe. Vaše obaveze su samo da nam date instrukcije kako da obeležimo kutije (da bi se kasnije lakše raspakovale) i gde da postavimo nameštaj u novom prostoru. 

Naši zadatci su:

selidbe i pakovanje

MG selidbe vrši usluge preseljenja od 2017 godine.

Organizujemo prevoz i selidbe stanova ili firmi u kratkom roku, selidbe kombijem ili kamionom.

Kombi selidbe ili prevoz u Beogradu možete da zakažete samo jednim pozivom ili slanjem online zahteva za selidbe.

Sva naša vozila stoje Vam na raspolaganju svaki dan u nedelji. Bilo da Vam je potrebna selidba poslovnog ili stambenog prostora

Zašto izabrati mg selidbe?

Zato što svaku selidbu pažljivo planiramo i do najsitnijeg detalja. 

Call Now ButtonPOZOVITE NAS