SELIDbe i prevoz firmi

Selidbe firmi i kancelarija su jedna od najtraženijih usluga naše agencije. Pored selidbe stanova, u Beogradu mnoge firme imaju potrebu za čestim promenama svoje adrese. U većini slučajeva je razlog veličina prostora. Zbog zapošljavanja novih radnika, firmama je potreban veći prostor ili ako je obrnuta situacija selidba firme se vrši u neki manji i jeftiniji prostor za održavanje. 

Selidbe firmi - cena

Cena selidbe firmi zavisi najviše od udaljenosti i spratova. 

Na primer ako se Vaša firma nalazi na prizemlju i takođe se seli na prostor koji je u nekom prizemnom objektu. Takva selidba spada pod selidbe kombijem i biće dosta jeftinija od selidbe kamionom, pogotovo ako je neka velika spratnost. Iako je firma mala, a vi želite selidbu po sistemu “ključ u ruke” (što nije retkost) najbolje je da nas pozovete radi besplatne procene troškova selidbe i prevoza. Ipak ako želite da vi pripremite nameštaj a naši radnici za selidbe dođu i prenesu stvari, cena selidbe može da bude od 8.000 do 15.000 dinara,

selidbe firme i kancelarija vikendom

Vikendom je velika potražnja za selidbe firmi i kancelarija. To je i očekivana stvar zato što niko ne bi voleo da posao ili radnici trpe zbog selidbe.

Nama nije bitan dan kada ćemo preseliti neku firmu ili kancelariju, ali znamo da Vama to jeste. MG agencija za selidbe i prevoz radi svaki dan pa i vikendom. 

zaštita prilikom selidbe firme i kancelarija

Kada se seli neka kancelarija koja ima veliki broj računara i monitora najbolje rešenje je da se takva selidba prepusti profesionalcima. Niko ne bi voleo da se skupoceni kompjuter ošteti, ne samo zbog njegove novčane vrednosti već i zbog vrednosti podataka koji se na njemu nalaze.

Selidbe firmi i kancelarija - ponuda

Nudimo:

  • Besplatnu procenu troškova selidbe
  • Zaštitu nameštaja
  • Zaštitu kompjutera i monitora
  • Kombi prevoz
  • Kamionski prevoz
  • Radnike za selidbe

Saveti

Pripremite zaposlene

Pripremite i obavestite sve zaposlene i saradnike da će Vaša agencija imati novu adresu. Veoma je važno da to blagovremeno uradite kako ne bi došlo do nesporazuma, kašnjenja zaposlenih ili neke robe koja je osnovna za poslovanje firme.

Upoznajte novi raspored kanelarija

Poželjno bi bilo da upoznate raspored objekta u koji prelazite pre selidbe. Kada vidite raspored, podelite kancelarije tako da najviše odgovaraju svima. Ako neki sektori poslovanja firme imaju čestu komunikaciju, dodelite im spojene ili kancelarije koje su malo udaljene. To će poboljšati brzinu i kvalitet komunikacije, a samim tim i poslovanje.

Proverite lift

Selidbe firmi i kancelarija se često vrše vikendom ili Van radnog vremena. Ako se selite u neku poslovnu zgradu, proverite da li će liftovi raditi u toku selidbe. U slučaju da ne rade to nije naravno nije smak sveta, ali je bolje da blagovremeno obavestite agenciju za selidbe kako bi došao optimalan broj radnika.

Zadužite osobu za selidbu

Ako niste u mogućnosti da budete tu u toku selidbe, najbolje je da neka osoba iz firme bude zadužena za to. To će olakšati radnicim raspoređivanje nameštaja po kancelarijama.

Kombi selidbe firmi

MG selidbe vrši usluge preseljenja od 2017 godine.

Organizujemo selidbe i prevoz stanova ili firmi u kratkom roku, selidbe kombijem ili kamionom.

Kombi selidbe ili prevoz u Beogradu možete da zakažete samo jednim pozivom ili slanjem online zahteva za selidbe.

Sva naša vozila stoje Vam na raspolaganju svaki dan u nedelji. Bilo da Vam je potrebna selidba poslovnog ili stambenog prostora.

Call Now ButtonPOZOVITE NAS