Beograd je glavni i najnaseljeniji grad republike Srbije. Jedan je od starijih gradova u evropi i prosire se na preko 360 km². 

U Beogradu koji ima preko 1 500 000 stanovnika, kombi selidbe Beograd su svakodnevna pojava.

Beograd sa okolinom sa okolinom ima 17 opština

Nama nije bitno da li želite da se preselite u istoj opštini, na neku susednu ili na opštinu koja je na drugom kraju grada.

MG agencija za selidbe i prevoz pruža usluge selidbe na teritoriji svih opština. 

kombi ili kamionska selidba u beogradu?

Do nedavno selidbe Beograd su se odvijale isključivo kamionima. Stanovi pre 15-20 godina bili drugačiji. Svaki stan je morao da ima jedan veliki regal (minimum) ogromne i kabaste kauče kao i veliki kredenac. Pored toga što se život prosečnog Beograđanina ubrzao, promenio se i prostor u kome boravi. Ne mnogo, ali nameštaj se smanjio. Stari regali i kredenci su se zamenili modernim komodama i plakarima. 

Tako isto promenio se i vozni park agencija za selidbe. Umesto starih kamiona kupili su se noviji kombiji (najvećih mogućih dimenzija). Ipak postoje i sigurno će zauvek postojati veliki stanovi, firme ili drugi objekti za koje je potreban kamion velikog tovarnog prostora, tako da su kamioni još uvek osnovni deo profesionalne agencije za selidbe.

Kombi vozila su najzastupljeniji vid selibe u Beogradu. Pored svojih mnogobrojnih prednosti postalo je i nepotrebno da se na neku selidbu stana prosečne veličine (50m²) dolazi sa velikim kamionom.

Takođe pored selidbe stana koji ima manje nameštaja, ovo je najpraktičniji način sa selidbe ličnih stvari ili transport neke robe.

Kombi vozila u Beogradu mogu da se kreću nesmetano 24 časa dnevno dok za kamion postoji zabrana kretanja u određeno doba dana.
Zbog svojih prednosti naša agencija za selidbe uvek će predložiti selidbu sa jednim ili po potrebi dva kombija u isto vreme. Ipak ako je neophodno na selidbu ćemo doći sa velikim kamionom. Kombi vozila se često koriste u sistemu „
ključ u ruke“. 

selidbe beograd cene

Agencija MG selidbe nudi jeftine usluge za selidbe Beogradjer kada selidbu rade profesionalci to na svaki način bude jeftinije. 

Pored usluge angažovanja radne snage možemo da Vam ponudimo i kombi ili kamionski prevoz. Takođe kod nas možete kupiti kutije za selidbe kao i sav prateći materijal koji je obavezan ako ne želite da se vaše stvari oštete.

Iako je Beograd toliko veliki ne postoji ni jedan stan koji je isto namešten, niti dve osobe koje imaju identičnu količinu garderobe ili posuđa. Iz tog razloga cena selidbe se za svaku formira posebno.

Ukoliko nas pozovete i zakažete besplatnu procenu selibe, cenu ćete znati pre nego što Vaša selidba počne.

Selidbe Beograd

Selidbe beograd po opštinama

MG agencija za selidbe vrši usluge u svim delovima Beograda.

  • selidbe Zemun
  • selidbe Batajnica
  • selidbe Barajevo
  • selidbe Zvezdara
  • selidbe Grocka
  • selidbe Savski Venac
  • selidbe Mladenovac

selidbe beograd u zgradma bez lifta

Selidbe bez lifta su nezaobilazna situacija u našem gradu. Postoje niže zgrade koje nemaju lift. Takođe postoje i stare zgrade sa malim ili liftom male nosivosti tako da se i takve selidbe rade bez lifta. Naši radnici su navikli da rade u takvim okolnostima i to nam ne predstavlja problem. Jednostavno rešenje za selidbe u zgradama bez lifta je da se angažuje veći broj radnika za selidbe.

selidbe beograd - saveti

Oni koji nikad nisu imali iskustva sa selibama, u većini ne mogu ni da pretpostave šta ih čeka. Kada selidba krene, najbitnije je da sve bude unapred pripremljeno, definisano i dogovoreno sa agencijom koja Vas selidbe. U suprotnom može doći do stresnih situacija, dugačke i naporne selidbe. Mi se uvek trudimo da selidbe uradimo na optimalan način i da ih Vama ostavimo u lepom sećanju. 

Ukoliko ste do sada niste imali potrebu da se selite, a sada je imate preporučujemo da pročitate savete za selidbu.

DA li su u beogradu moguće brze selidbe?

Klijenti se često pitaju da li su brze selidbe uopšte moguće u ovakvom gradu. Kada pogledaju gustini saobraćaja, gužvi i udaljenosti to im se učini teško i nemoguće.

Naš odgovor je DA MOGUĆE SU! 

Agencija za selidbe i mušterija uvek imaju zajednički cilj, a to je da se selidba završi brzo i kvalitetno. Ni jedan radnik ne bi voleo da se zadrži ceo dan na selidbi ako to nije potrebno. 

Ukoliko imate potrebu za brzom selidbom potrebno je da nas kontaktirate i zakažete termin koji Vam najviše odgovara. MG agencija za selidbe uvek može da Vam izađe u susret pa ako želite da se selidba što pre završi, jedino je potrebno to da naglasite i mi ćemo na teren poslati čak i  više radnika vozila nego što je potrebno.

Zakažite kombi selidbe online ili nas pozivom 24/7

MG selidbe vrši usluge preseljenja od 2017 godine.

Organizujemo prevoz i selidbe stanova ili firmi u kratkom roku, selidbe kombijem ili kamionom.

Kombi selidbe ili prevoz u Beogradu možete da zakažete samo jednim pozivom ili slanjem online zahteva za selidbe.

Sva naša vozila stoje Vam na raspolaganju svaki dan u nedelji. Bilo da Vam je potrebna selidba poslovnog ili stambenog prostora.

Call Now ButtonPOZOVITE NAS