selidbe beograd 00/24h

MG selidbe pruža usluge selidbe od 2017 godine, a od 2019 godine usluge selidbe pružamo i noću tačnije 00/24h.

Prvih nekoliko puta smo odbijali pozive da radimo selidbe u “gluvo doba noći” ali nakon učestalih upita za selidbe u kasne sate smo razmislili i odlučili se da izađemo u susret i u takvim slučajevima. 

zašto selidbe noću?

Selidbe su za nas svakodnevna pojava, svašta smo videli tokom svom rada, sreću, tugu, lepo i ružno kao i u svakom drugom poslu. 

Ipak bilo nam je čudno zašto neko traži selidbu noću. Svako od nas je pomislio da je u pitanju neka mutljavina, krađa ili pljačka. 

Kada smo pitali mušterije, shvatili smo da ipak postoje neki normalniji razlozi. Bilo je tu raznih, iznenadne seldibe zbog svađa sa ukućanima, seldibe zbog ugovora o prodaji stanova, neke mušterije su imale nezgodno radno vreme, a želeli su da prisustvuju selidbi i sami spakuju svoje stvari pa se zato selidba odvila u kasnijim večernjim satima. 

mane selidba noću

Selidbe u kasno doba imaju svoje manje, najveća od njih je loše osvetljenje. Posle nje odmah sledi buka. 

selidbe u ranim jutarnjim časovima

Nasuprot malo nelogičnim i retkim selidbama noću, tu su selidbe u ranim jutarnjim časovima. Česta su pojava!

Kada se rade seldibe velikih stanova ili firmi tada se ustaje rano. Ako želite da se Vaša selidba završi u danu, možete da je zakažete već u 6 ili 7 sati ujutro. Kako bi se izbegla buka u hodniku i kako se ne bi probudile komšije, radnici uvek prvo uzimaju da rešavaju one lakše i tiše zadatke. Po ulasku u stan, krenuće pakovanje za selidbe i zaštita nameštaja pa tek onda nošenje istog u kombi za selidbe.

prednosti selidbe u ranim jutarnjim časovima

Stara poslovica kaže “Ko rano rani dve sreće grabi”. Zato mi kažemo da ovakve selidbe nemaju mane već samo prednosti. 

Najveća prednost selidbe u ranim jutarnjim časovima je ustvari njen završetak. Koliko god velika selidba bila, vi ćete moći da uživate u Vašem novom domu istog dana ako je zakažete rano ujutro. 

Selidbe beograd 00/24h

selidbe beograd 00/24h

Agencija za selidbe MG je na usluzi svojim klijentima u bilo koje doba dana ili noći. Nama je bitno da se preselite sa osmehom!

Call Now ButtonPOZOVITE NAS