radnici za selidbe

Osnovni deo svake selidbe su radnici

Postoje radni načini da se preselite. Neki biraju da im u nošenju nameštaja i pokućstva pomognu drugovi, braća, kumovi, a neki biraju da za to angažuju agenciju za selidbe u kojoj su zapošljeni profesionalni radnici za selidbe. Naš savet je da za selidbu angažujete radnike koji su obučeni za nošenje i pakovanje nameštaja. 

Broj potrebnih radnika za seliidbu

Ko nema iskustva sa selidbama veoma često zna da pogreši u proceni koliko mu je radnika potrebno da bi se preselio.

Svakako ako angažujete manje radnika to ne znači da će selidba proći jeftinije. Najprostiji primer je to da jedan isti posao mogu da urade 4 radnika za 2 sata, a isti taj posao mogu da rade 2 radnika 5 sati. Svima je u zajedničkom interesu da se selidba završi što brzo, lako i sigurno. 

Radnici za selidbe - cena

Svaka selidba je na svoj način poseba, iz tog razloga cena selidbe se za svaku formira posebno. Ukoliko nemate potrebu za uslugama kombi prevoza već sto to rešili na neki način, kod nas možete iznajmiti samo radnu snagu.

Cena radne snage zavisi od težine posla koji treba da obave. Kreće se već od 1000 dinara/sat (po radniku). Za preciznije informacije o ceni i slobonim terminima najbolje je da nas kontaktirate ili zakažete online.

Kombi selidbe-radnici za selidbe

MG selidbe vrši usluge preseljenja od 2017 godine.

Organizujemo selidbe i prevoz stanova ili firmi u kratkom roku, selidbe kombijem ili kamionom.

Kombi selidbe ili prevoz u Beogradu možete da zakažete samo jednim pozivom ili slanjem online zahteva za selidbe.

Sva naša vozila stoje Vam na raspolaganju svaki dan u nedelji. Bilo da Vam je potrebna selidba poslovnog ili stambenog prostora

Call Now ButtonPOZOVITE NAS