Prevoz nameštaja

Prevoz nameštaja je sastavni deo svake selidbe. Kada imate za selidbu samo lične stvari, možete je uraditi i sami, ali kada je u pitanju selidba nameštaja, najbolje je da pozovete profesionalce.

Šta je sve potrebno za prevoz nameštaja?

Za prevoz nameštaja je obavezno da obezbedite kombi radnike, a zavisno od situacije nekad je potrebna i demontaža i zaštita nameštaja.

Agencija MG selidbe može da obezbedi za vas sve što je potrebno za uspešan prevoz nameštaja. Potrebno je samo da nas pozovete.

Prevoz namestaja

Ukoliko ste kupili neki polovan nameštaj, sigurno ćete tražiti povoljan kombi prevoz. Kod nas možete dobiti najbolje cene za prevoz sa ili bez radnika. 

Takođe možete da nas angažujete i za prevoz iz bilo kog salona nameštaja ukoliko oni nemaju obezbeđen prevoz ili ne želite da čekate njihove termine. 

Prevoz nameštaja kamionom se obično vrši kada je u pitanju velika selidba. MG selidbe u svom voznom parku ima kamion koji je posebno prilagođen za prevoz gabaritnog i teškog nameštaja.

prevoz bele tehnike

Pored klasičnih selidbi i prevoza nameštaja, naša agencija nudi i prevoz bele tehnike u Beogradu po povoljnim cenama. 

Ukoliko planirate kupovinu ili selidbu bele tehnike, a ne čeka Vam se danima na dostavu iz prodajnog salona, sve što je potrebno je da nas pozovete i sve što ste kupili može da bude na Vašoj adresi istog dana. 

Za potrebe prevoza jednog šporeta, frižidera ili više komada bele tehnike, naše ekipe su spremne i stoje Vam na raspologanju svakim danom u godini.

Call Now ButtonPOZOVITE NAS