PODIZAnje i spuštanje nameštaja na kanape

Podizanje nameštaja na kanape nije česta pojava, ali je sigurno da kada se desi ljudi dožive veliki stres i nervozu. Nameštaj koji su kupili i danima zamišljali u novom stanu, sad odjednom ne može da prođe kroz hodnik ili vrata.

KADA se spušta ili podiže na kanape?

Zbog rizika od oštećenja nameštaja ili povrede radnika, a i same brzine selidbe ovo nije uobičajena usluga. Ipak ako Vaš nameštaj ne može da se demontira ili čak i tako ne prolazi kroz hodnik zgrade onda je ovo jedino rešenje.

Ovo se često dešava kod selidbe stilskog nameštaja ili selidbe specijalnog tereta.

Kako se to radi?

Kada dođete u situaciju da ne može da se podigne ili spusti neki teret kroz zgradu, doći će ideja da spustite na kanape. Logično sledeće pitanje je “KAKO ?”. Najbolji odgovor je da pozovete profesionalne radnike za selidbe koji imaju svu neophodnu opremu (kanape, gurtne, španere) da ovaj proces urade brzo i sigurno.

Da bi se ovo uradilo bez loših posledica, bitno je da se teret dobro zaštiti. Može da se koristiti karton, ćebad, puc foliju i na kraju obavetno streč foliju. Nakon što se dobro zaštiti, teret se našpanuje i vežu se kanapi.  

Kada ste sigurni da imate dovoljno dugačke kanape, vežete ih za teret. Ukoliko situacija dozvoljava dobro je koristiti jedan sigurnosni kanap. On se priveže za gelender zgrade, terasu ili bilo šta što je fiksno i sigurno da se neće otkinuti ako dođe do neke neplanirane situacije.

Za sigurno podizanje tereta obavezno je da postoje dve ekipe. Jedna ekipa koja će da vuče kanape sa visine i druga ekipa koja će svoje kanape da zateže sa zemlje i tako teret odvlači od zgrade. 

Nakon toga sledi usklađen proces postepenog povlačenja kanapa i uvlačenje u prostor.

Za sve dodatne savete i zakazivanje možete da nas pozovete.

podizanje nameštaja na kanape
Spuštanje nameštaja na kanape
Podizanje na kanape

MG selidbe vrši usluge preseljenja od 2017 godine.

Organizujemo prevoz i selidbe stanova ili firmi u kratkom roku, selidbe kombijem ili kamionom.

Kombi selidbe ili prevoz u Beogradu možete da zakažete samo jednim pozivom ili slanjem online zahteva za selidbe.

Sva naša vozila stoje Vam na raspolaganju svaki dan u nedelji. Bilo da Vam je potrebna selidba poslovnog ili stambenog prostora.

Call Now ButtonPOZOVITE NAS