POZOVITE NAS - 24/7

Kutije za selidbe

Koliko i koje kutije za selidbe kupiti? Ovo pitanje se postavlja nekoliko puta bilo da je to selidba stanafirme, vikednice ili nekog drugog objekta.

Čak ni najiskusniji procenitelji ne mogu da Vam kažu tačno u komad koliko i koje kutije za selidbe ćete potrošiti. Naravno ako nas pozovete i zatražite (besplatnu) procenu selidbe, dobićete okvirnu informaciju koliko bi moglo kutija da se potroši za selidbu Vašeg prostora. 

Ukoliko nas angažujete za selidbu, dobićete uvek više kutija nego što mislimo da je potrebno. Kutije koje ne potrošite, vratićete nazad kada bude bila selidba i neće Vam biti naplaćene.

saveti za pakovanje kutije za selidbe

Ako želite sami da procenite koliko Vam je kutija potrebno, dobar početni korak u tome je da stvari koje želite da spakujete podelite po kategorijama.
Možete napraviti kategorije po prostorijama. Prva kategorija neka Vam bude kuhinja (ako se seli) pošto ona oduzme najviše vremena, U kutije možete spakujte tanjire, čaše ali ih obavezno pre toga umotajte u pucketavu foliju ili novine. Sledeća kategorija može da bude spavaća soba, dnevna itd…

Kakve kutije za selidbe kupiti?

Kartonske kutije se proizvode u raznim dimenzijama, samim tim postoje i razne cene.

Najbolje je da izaberete petoslojne kutije u dve dimenzije. Jedna manja i jedna dosta veća. U manje kutije pakujte sitne figure, ukrase i knjige.          U kutije većih dimenzija spakujte garderobu, posuđe (koje nije lomljivo), posteljinu itd…

Obeležavanje kutija.

Kao i u svemu drugom, tako i u selidbi neke sitnice mogu mnogo da Vam olakšaju ceo proces. 

Jedan od tih procesa je obeležavanje kutija. Veoma je važno da to ne zaboravite. 

Kada se kutije unesu u nov prostor, radnici za selidbe će (ako su obeležene) da svaku kutiju stave u prostoriju u kojoj joj je mesto. Zamislite samo kako bi bilo da kada oni odu nađete kutiju iz dečije sobe u hodniku na drugom kraju stana i onda morate sami da je nosite kako bi ste je raspakovali u odgovarajući ormar ili komodu. 

Možda ipak profesionalci?

Ako Vam i pored svih ovih saveta proces pakovanja i zaštite deluje komplikovano i naporno možete da nas pozovete da mi to uradimo umesto Vas.

Možda najbolji savet može da bude to da da nas angažujete da Vašu selidbu uradimo po kompletnoj usluzi ključ u ruke

Ne zaboravite!

Pored kartonskih kutija potrebno je još materijala kako bi se selidba uspeštno završila. Veoma važno je da kupite pucketavu foliju kako bi zaštitili lomljive predmete, selojtep traku, papir ili novine. Makaze sa sečenje, marker za obeležavanje.

Kutije za selidbe

MG selidbe vrši usluge preseljenja od 2017 godine.

Organizujemo prevoz i selidbe stanova ili firmi u kratkom roku, selidbe kombijem ili kamionom.

Kombi selidbe ili prevoz u Beogradu možete da zakažete samo jednim pozivom ili slanjem online zahteva za selidbe.

Sva naša vozila stoje Vam na raspolaganju svaki dan u nedelji. Bilo da Vam je potrebna selidba poslovnog ili stambenog prostora.

Call Now ButtonPOZOVITE NAS