Koliko košta selidba?

Koliko košta selidba je pitanje koje se postavi uvek kada imate u planu da planu da se preselite. 

Problem je u tome što ne postoji fiksna cena selidbe ili neki cenovnik. Prvi korak koji treba da učinite da biste sanzali cenu je naravno da nas pozovete. Ako imate malo stvari za selidbu postoji mogućnost da odmah sazanate cenu. U suprotnom, možete da zakažete termin za besplatnu procenu selidbe.

BESPLATNA PROCENA SELIDBE?​

Besplatna procena selidbe je veoma jednostavna i brza. Nakon što nas pozovete i zakažete termin koji Vama najbolje odgovara, naši procenitelji će doći na Vašu adresu i pogledati sve faktore koji utiču na cenu. Odmah nakon što pogledaju reći će Vam precizno cenu.

Ako Vam cena ne odgovara, niste u obavezi da nas angažujete!

Procena selidbe je uvek precizna i nakon dogovora ne postoji naknadnih izmena cene selidbe!

šta utiče na cenu selidbe?

Postoji više faktora koji utiču na cenu selidbe! 

Udaljenost

Na cenu selidbe može dosta da utiče udaljenost od mesta utovara i mesta istovara. Nikom nije isto kada treba da putuje 2 ili 20 kilometara, pogotovo ako uzmemo u obzir gužve u Beogradu.

Količina stvari

Ako imate samo nekoliko stvari koje želite da preselite, dobićete znatno jeftiniju cenu od one koju biste dobili ako poželite da preselite celokupan nameštaj iz stana. 

Spratnost objekta

Ako se stan nalazi u prizemlju, mnogo jeftinija će biti i selidba. Neko se umori i kada se popne peške na 3-4 sprat, a zamislite samo kako je radnicima koji trebaju da prenesu neki komad nameštaja.

Demontaža i montaža

Demontaža i montaža mogu da oduzmu dosta vremena. Ako ste spretni, predlažemo da Vi prezumete ovo u svoje ruke. Na taj način možete da uštedite i do 30% novca.

Selidba garsonjere (do 35m²)

Kombi i dva radnika od 6000-12000 dinara. 

selidba stana (do 50m²)

Kombi i četiri radnika od 9000-14000 dinara.

selidba stana (do 70m²)

Kamion ili dva kombija, od 4-6 radnika po ceni od 13000-20000 dinara.

Ovo su samo neki od primera koliko košta selidba i ne mogu uvek da se primene. Na primer, ako u vašem stanu od 50m² postoji TA peć ili neki drugi teški teret, cena može da bude i duplo veća. Pored teških tereta mnogo može da utiče na cenu i spratnost objekta ako ne postoji teretni lift. 

Kao što smo rekli, svaka selidba se razlikuje i ima posebnu cenu, da biste saznali preciznu cenu Vaše selidbe pozovite nas odmah.

Koliko košta selidba u drugi grad?

Nije uvek pravilo, ali veoma često može da se zameni samo cena prevoza i dobićete cenu međunarodne selidbe.

Što je veća kilometraža izmežu gradova, to će cena prevoza po kilometru biti jeftinija. 

Kombi prevoz beograd

Kombi prevoz u Beogradu (bez radne snage) od 2500 do 3500 dinara.

Kombi prevoz van Beograda

Cena kombi prevoza iz Beograda u neki drugi dan računa se od 70-120 dinara po pređenom kilometru. (računa se jedan pravac i na to se dodaje putarina)

preporučujemo da pročitate

Call Now ButtonPOZOVITE NAS