Jeftine selidbe

pozovite nas - 24/7

Jeftine selidbe beograd

Jeftine selidbe u Beogradu su ono što svako traži. 

MG agencija za selidbe Vam baš to i nudi – jeftine selidbe!

Mi nudimo jeftine kombi selidbe

Jeftine selidbe

Da bi cena selidbe bila manja, predlažemo da pročitate šta sve utiče na cenu selidbe. Takođe, ako planirate selidbu, predlažemo da pročitate savete i trikove za seldibe.

Takođe, ako planirate selidbu, predlažemo da pročitate savete i trikove za seldibe.

Najpovoljnije selidbe u beogradu

Na prvi pogled niko ne bi verovao, ali najpovoljnija selidba je baš onda kada pozovete profesionalnu agenciju za selidbe

Pored toga što smo poznati po kvalitetu i brzini usluge, o nama se priča najviše zato što nudimo jeftine selidbe kombijem ili kamionom. Uz usluge jefine selidbe, prodajemo i kutije za selidbe, kao i sav potreban materijal za zaštitu nameštaja po najnižim cenama. 

Jeftine selidbe beograd

U Beogradu se svaki dan odvija više selidba. To nije ni čudno za grad koji ima preko 1 500 000 stanovnika. Da bi Vaša selidba prošla bez streza, pozovite i zakažite besplatnu procenu selidbe. U svakom smislu ćemo se potruditi da ekipu i vozila prilagodimo baš onako kako Vama odgovara i selidbu obavimo u što kraćem roku. Ako je selidba manja, izabraćemo kombi vozila kako bi se brže “probili” kroz svakodnevne Beogradse gužve u saboraćaju. 

Jeftine selidbe bez lifta

Svako bi pomislio da je nemoguće, ali mi nudimo jeftine selidbe i za zgrade koje nemaju lift. Naravno, razlikovaće se cena za selidbu bez lifta od one kada ima lift ili su stanovi u prizemlju.

Ako Vam treba selidba u ili iz zgrade koja nema lift, pozovite nas i mi ćemo napraviti detaljan plan kompletne selidbe i tako svesti troškove na minimum. 

Kombi prevoz kao i selidba kombijem najbolje je rešenje za transport robe manjeg gabarita. Pre svega zbog nedostatka parkinga u Beogradu, zabrane kretanja kamionima u određeno doba dana, kao i komplikovanih i jednosmernih ulica u gradu. Pored toga što je najbolje rešenje za manje selidbe, koriste se i za veće selidbe kada je manja kilometraža između adresa ili ukoliko je kilometraža veća, a parking loš selidba se odvije sa dva kombija koja dođu u isto vreme kako se ne bi gubilo vreme paveći se dve ture. 

jeftine selidbe

Ako je potrebno za Vas možemo organizovati i kamionski transport do vašeg novog doma ili kancelarije. Kao i uvek, bićemo brzi, efikasni i tačni. 

Jedan od glavnih razloga zašto nudimo jeftine selidbe je taj što su naši kamioni posebno prilagođeni za selidbe i transport nameštaja.

Zašto izabrati nas?

Zato što svaku selidbu pažljivo planiramo i do najsitnijeg detalja. 

Call Now ButtonPOZOVITE NAS