pitanja i odovori

pozovite nas - 24/7

često postavljena pitanja

Ako se do sada niste selili, sigurno Vam treba savet ili odgovor na neko pitanje pre početka selidbe.

01.

Česta pitanja

DA. MG agencija za selidbe radi svaki dan u godini.

Sav materijal za zaštitu nameštaja kao i kutije za selidbe možete da kupite kod nas ili da pozovete da Vam mi dostavimo.

Naša agencija ima iskusne i spremne ljude na terenu za svaku situaciju. Skoro na svakoj selidbi postoji potreba za rasklapanjem i sklapanjem barem jednog komada nameštaja. Montaža i demontaža nameštaja predstavlja najosetljiviji i najodgovorniji deo svake selidbe.

Zaštita nameštaja pri selidbi je poželjna i nikada nije na odmet. Ako se odlučite da naš tim zaštiti nameštaj, možete računati na zaštitu na najsavremeniji način.

Demontaža i montaža
02.

Ako imate u planu selidbu sigurno ste se pitali koja je cena prosečne selidbe?

Cene selidbe se formiraju za svaku selidbu posebno pošto na cenu utiče više faktora. 

Da bi ste precizno saznali koliko će selidba da Vas košta kontaktirajte nas putem telefona ili online.

MG selidbe imaju najsavremenija skladišta za robu i nameštaj. Možete iznajmiti na neodređen period.

Pre nego što dojemo na Vašu selidbu, možemo izaći na teren i proceniti sve troškove selidbe. Na taj način ćete znati koliko novca Vam je potrebno da biste prešli u Vaš novi dom.

Selidbe velikog, kabastog i teškog nameštaja su naša specijalnost. Kod takvih selidbi potreban je veći tovarni prostor i više radnika.

03.

HITNA PITANJA

Svaku selidbu je bolje zakazati 10-ak dana ranije. Tako će imati dovoljno vreme da se isplanira i obezbedi materijal za selidbu kao i vozila za prevoz.

Ipak postoje situacije kada se selidbe ne mogu isplanirati. MG selidbe su tu za Vas i u takvim situacijama. Uvek imamo spremnu ekipu koja će uspeti da dodje na selidbu u nekoliko sati od kad nas pozovete.

Dešava se da ljudi zaborave na neke obaveze ili im pak sinu neke ideje. Ako se i Vama to desi potrebno je da radnicima kažete koju dodatnu uslugu selidbe želite i oni će Vam uvek izaći u susret.

Brze i povoljne selidbe

Sva naša vozila stoje Vam na raspolaganju svaki dan u nedelji. Bilo da Vam je potrebna selidba poslovnog ili stambenog prostora.

Call Now ButtonPOZOVITE NAS