O nama

pozovite nas - 24/7

profesionalna agencija za selidbe

Selidbe u Beogradu mogu biti teške i naporne, ali ako angažujete profesionalnu agenciju koja se bavi samo selidbama, stvari će biti mnogo lakše. Ako se stvari i nameštaj profesionalno spakuju u kombi za selidbe sama selidba na novu adresu će biti brža i sigurnija. 

Agencija za selidbe je osnovana 2017 godine a ove godine je postavila nove rekorde u pružanju usluga selidbi. Iako su se pred nama isprečili razni veliki problemi, naš tim je uspeo da se izdvoji kao lider u pružanju usluga selidbi poslovnog i stambenog prostora.

Početak kao i svaki, nije bio lak. Ali veoma brzo rezultati napornog rada su se videli. Preporuka za preporukom i nakon godinu dana rada vozni park naše agencije se proširio sa jednog na tri kombija. Broj radnika se duplirao, a zadovoljnih klijenata je bilo mnogo iz dana u dan.

Početkom 2021 godine postavili smo rekorde u pružanju usluga selidbi. U tome nam je mnogo značio veliki vozni park koji i danas ima 7 vozila većih i manjih tovarnih prostora. 

Kao i od samog početka iz dana u dan borimo se i napornim radom postižemo najbolje rezultate. 

Cene selidbe zavise od toga gde se selite, koju količinu nameštaja planirate da preselite i koje usluge želite. Iz tog razloga svima nudimo besplatnu procenu selidbe.

Besplatna procena selidbe je veoma jednostavna i brza. Nakon što nas pozovete i zakažete termin koji Vama najbolje odgovara, naši procenitelji će doći na vašu adresu i pogledati sve faktore koji utiču na cenu. Odmah nakon što pogledaju reći će Vam precizno cenu.

Ako Vam cena ili nešto drugo ne odgovara, niste u obavezi da nas angažujete! Procena selidbe je uvek precizna i nakon dogovora ne postoji naknadnih izmena cene selidbe!

šta drugi kažu o nama

Naš zadatak je da vašu selidbu sprovedemo na optimalan način.

Organizujemo selidbe stanova ili poslovnih prostora u najkraćem mogućem roku. Izlazimo na teren pre selidbe i procenjujemo troškove. Procena troškova se ne naplaćuje i nije obavezno da angažujete našu agenciju nakon procene. 

zašto izabrati nas?

Zato što svaku selidbu pažljivo planiramo i do najsitnijeg detalja. 

  • Selidbe ključ u ruke su naša specijalnost – tada vi uživate, a mi uradimo sve!
  • Demontaža i motaža su često komplikovan deo selidbe, zato predlažemo da to prepustite profesionalcima.
  • Pakovanje je takođe veoma naporan deo, ali mi imamo uigrane radnike koji će vas spakovati za čas!
  • Prevoz kabastih i teških stvari ne može da se uradi sa kolima, zato je naš vozni park uvek spreman!

Garantujemo kvalitet usluge jer znamo da smo maistori svog zanata

Call Now ButtonPOZOVITE NAS